Methoden voor extra inkomen

 • De financiële situatie is bij veel mensen achteruit gegaan sinds de kredietcrisis in 2007 uitbrak. Men gaat online op zoek naar een doek voor het (financieel) bloeden. Lees hier onze tips.

  Op internet is veel informatie te vinden over enquêtes invullen online. De vergoeding daarbij ontvangt u per enquête die u invult. Een minpuntje is over het algemeen dat uitbetaling pas plaatsvindt wanneer u de uitbetalingsdrempel bereikt.

  Her en der zal men zeggen dat u met gokken veel geld kunt verdienen. Dit klopt slechts ten dele, omdat mensen het vaak alleen vertellen wanneer ze geld gewonnen hebben. Bovendien laat u het puur van geluk afhangen.

  Geld verdienen met aandelen is een andere manier. Echter is dit niet voor iedereen weggelegd. U bent dan wel afhankelijk van de ontwikkelingen op de beurs. Aandelenhandel is vooral aan te raden wanneer u ook andere manieren zoekt voor passief inkomen.

  Met adsense aanmelden is het ook mogelijk om een aardig zakcentje te verdienen. Het is een structurele oplossing omdat u werkt aan passief inkomen. Ook wanneer u nu geen inkomen heeft kunt u aan de slag hiermee.

  En wanneer u dingen kunt die anderen niet kunnen, moet u zich realiseren dat deze mensen doorgaans bereid zijn voor uw diensten te betalen. Het kan gaan om kleine klusjes, maar het zorgt wel voor een inkomen. Wellicht kunt u goed schilderen. Ook kunt u wellicht wat bijklussen voor kennissen.

Comments

0 comments