Entreq Grounding Boxes

  • Yaklasik 16 yil once Isvec'te Per-Olof Friberg tarafindan kurulan Entreq, var olma gucunu dogadan aldigi ilhama borclu...

    Ozunde bir ciftci olan Per-Olof Friberg'in muzik tutkusuyla sekillen entreq in urunlerini incelediginizde, doganin kusursuzluguna esdeger oldugunu idrak edebiliyorsunuz.

    “Doga her zaman fizik kurallarina uygun calisir ve asla dizayni amactan oncelikli kilmaz” diyen Per-Olof Friberg ciftcilikle paralel olarak ses uzerine olan entreq calismalarina 1980'li yillarda baslar. Medikal alanda hava temizleyici, manyetik alan duzenleyici bazi uygulamalar yapar.

    Bu calismalari sayesinde problem cozme, analiz etme ve degisik bakis acilarindan konulara yaklasma deneyimleri kazanir.



    Tutkusu olan muzigi daha iyi dinleme amaciyla, manyetik alan, vibrasyonlar ve topraklama konusu uzerinde uzmanlanlasmaya yonelen Friberg, entreq konnektorler, kablolar ve topraklama ekipmanlari uzerinde derinlesir...

    Her turlu manyetik alan ve vibrasyon sorunundan uzak, kendi icinde uyumlu cihazlarin en dogal sesi verebilmesi uzerine yaptigi power filter calismalari ise basarili sonuclar verir.

    Sektordeki editorler tarafindan buyuk ilgi goren ekipmalari 2012 yilinda “En cok Aranan Komponentler” olarak nitelendirilir.

    Tamamen Isvec'te tasarlanan ve uretilen Entreq'in urun gaminda; sisteminizdeki toprak elektrigini kusursuzca temizleyen ozel kutular, kablolar, konnektorler ve dahiyane aksesuvarlar yer aliyor.

    Evinizdeki muzik sisteminin seviyesi ne olursa olsun, Entreq'in uretimi olan urunleri sisteminizde devreye soktugunuz anda dogala en yakin sesi elde etmeniz artik mumkun!

Comments

0 comments